Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Veterinary Dog Diabetic 7 kg dietní krmivo pro dospělé psy

Značka: ROYAL CANIN
58104
1272 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 318 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Správný vzorec pro snížení výkyvů hladiny cukru v krvi po jídle

Jedinečné složení, které pomáhá udržovat hladinu cukru v krvi tím, že kontroluje hladinu glukózy v krvi po jídle u psů s cukrovkou.Krmivo obsahuje dostatečné množství bílkovin, které zabraňují ztrátě svalové hmoty a příznivě ovlivňují kontrolu hladiny cukru v krvi. Patentovaný komplex koaktivních antioxidantů pomáhá bojovat proti volným radikálům. Obsah vitamínů prospívá celkovému zdraví a imunitnímu systému vašeho domácího mazlíčka.

Indikace:

Diabetes

Kontraindikace:

Těhotenství, laktace, období růstu.

Složení:

Dehydrované drůbeží bílkoviny, ječmen, pšeničný lepek*, kukuřičný lepek, rostlinná vláknina, živočišné tuky, tapioka, řepné řízky, hydrolyzované živočišné bílkoviny, rybí tuk, slupky a semena psyllia, frukto-oligosacharidy, minerální látky, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu ). *l.i.p.: protein vybraný pro svou velmi vysokou biologickou dostupnost.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.