Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Veterinary Cat Renal with Beef 85 g - krmivo pro dospělé kočky s hovězím masem

Značka: ROYAL CANIN
40263
358 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 90 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Appetite Preference RC VET

Unikátní aroma vyhovuje speciálním požadavkům koček. Problémy s chutí k jídlu (např. anorexie či hyporexie) jsou velmi časté u koček s onemocněním ledvin.

CKD Dietary Management RC VET

Receptura podporující funkci ledvin v případě selhání ledvin. Obsahuje EPA i DHA, komplexní antioxidanty a snížený obsah fosforu. Schopnost přirozeného vylučování fosforu se v případě onemocnění ledvin snižuje. Snížení hladiny fosforu je pro zpomalení dalšího negativního vývoje onemocnění ledvin zásadní. Strava doplněná o rybí olej (zdroj EPA/DHA) má příznivý vliv na rychlost infiltrace v ledvinách.

Metabolic Equilibrium RC VET

Chronické selhání ledvin může vést k metabolické acidóze. Recept byl obohacen jídelníček o alkalizující látky. Ledviny hrají klíčovou roli v udržování acidobazické rovnováhy. V případě poruchy funkce ledvin, schopnost vylučovat vodíkové ionty a reabsorpci snížení hydrogenuhličitanu iontů, což vede k metabolické acidóze.

Renal Workload RC VET

Zhoršená funkce ledvin může vést k uremické krizi. Vhodná úroveň vysoce kvalitních bílkovin pomáhá snižovat zátěž na ledviny. Protein výrazně převyšuje minimální požadavek a vede k produkci dusíku vedlejších produktů, které se hromadí v těle po omezenou renální exkreční kapacity.

Royal Canin Veterinary Cat Renal with Beef 85 g je kompletní krmivo pro dospělé kočky starší 1 roku s poruchou funkce ledvin.

Onemocnění ledvin a jejich selhání způsobují zvířatům, která se s nimi potýkají, mnoho problémů v každodenním životě, a proto je tak důležité zvolit správnou stravu.

Royal Canin hovězí receptura se sníženým obsahem fosforu, přidanými EPA a DHA a komplexem antioxidantů podporuje funkci ledvin.

Kromě toho minimalizuje riziko vzniku močových kamenů tím, že kontroluje vhodnou hladinu pH v moči kočky. Alkalizující látky udržují acidobazickou rovnováhu. Nízký obsah vápníku a vitamínu D přispívá k prevenci vzniku močových kamenů.

Indikace:

Chronické selhání ledvin,

léčba recidivující litiázy u koček s poruchou funkce ledvin,

prevence recidivující urolitiázy vyžadující alkalizaci moči: urátové a cystinové kameny.

Kontraindikace:

Březost,

laktace,

období růstu.

Složení:

maso a živočišné produkty (hovězí maso 4%), obiloviny, oleje a tuky, minerální látky, produkty rostlinného původu, cukry. Zdroje bílkovin: kuřecí, vepřové a hovězí maso.

Přísady:

vitamín D3, železo, jód, měď, zinek, mangan.

Technologické přísady: klinoptilolit sedimentárního původu.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.85
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Ascites
  • Edém
  • Hypertenze
  • Insuficience ledvin
  • Jaterní encefalopatie
  • Nemoci/insuficience kardiální
  • Oxalátové kameny
  • Portosystemický zkrat
  • Urátové kameny
  • Zánět jater
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.