Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Supplement Energy 50 g výcvikový pamlsek pro psy všech věkových kategorií 50 g

Značka: ROYAL CANIN
4459
31 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Royal Canin Supplement Energy je pamlsek pro psy se střední až intenzivní aktivitou.

Konzumace pamlsků od Royal Canin přináší mnoho zdravotních výhod. Obsah mastných kyselin poskytuje vhodnou dávku energie, nezbytnou pro aktivní psy. Pochoutka je obohacena o komplex vzájemně se působících antioxidantů (vitamíny E a C, polyfenoly), chrání buňky před volnými radikály. Důležitým prvkem je také vysoká chutnost produktu, která jistě uspokojí psí mlsné jazýčky. Pokud tedy chcete svému psovi zajistit pohodlí, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplňují jeho každodenní stravu. Prohlédněte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Složení:

rýže, živočišné tuky, koprový olej, pšeničný lepek*, rostlinný proteinový izolát*, sušený drůbeží protein, hydrolyzovaný živočišný protein, řepné řízky, rostlinná vláknina, rybí tuk, sójový olej, fruktooligosacharidy, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu), minerální látky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.05
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Energie

Složení

Bílkoviny (%):
27
Metabolická energie (%):
5080
Tuky (%):
36
Vápník (%):
0.51
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.