Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Shih Tzu kapsičky pro psy Shih Tzu 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
59757
293 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 73 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo Royal Canin Adult Shih Tzu povzbudí apetit vašeho psa

Mokré krmivo Royal Canin Adult Shih Tzu je perfektní krmivo pro vašeho mazlíčka staršího 10 měsíců. Delikátní kousky masa podávané v podobě chutné paštiky uspokojí i nejnáročnější chuť vašeho psa. Složení krmiva bylo vytvořeno tak, aby pomáhalo chránit trávicí trakt a redukovat objem a zápach stolice.

Royal Canin Adult Shih Tzu vlhké krmivo pro psy povzbudí apetit vašeho psa a poskytne mu optimální obsah živin, které příznivě působí na kůži a srst. Jedinečná kombinace přírodních aromatických látek uspokojí každou chuť vašeho psa a poskytne mu hodnotné a vhodné krmivo.

Royal Canin je lídrem na trhu s krmivy pro psy a každé krmivo je pečlivě připravováno těmi nejlepšími specialisty v oblasti výživy psů. Každé složení krmiva pro Yorka je pečlivě konzultováno s těmi nejlepšími chovateli, díky čemuž máte zaručeno, že pes má vše, co potřebuje. Krmivo je navíc podáváno v chutné formě, kterou váš pes miluje.

Složení:

maso a živočišné produkty, obiloviny , deriváty rostlinného původu, oleje a tuky, minerální látky, cukry.

DOPLŇKOVÉ LÁTKY (na kg): Nutriční doplňkové látky: Vitamin D3: 200 UI, Železo (3b103): 14 mg, Jód (3b202): 0,3 mg, Měď (3b405, 3b406): 2,6 mg, Mangan (3b502), 3b504, 3b503, 3b504 : 4,3 mg, Zinek (3b603, 3b605, 3b606): 43 mg.

ANALYTICKÉ INGREDIENCE: Hrubý protein: 8,0 % - Hrubé oleje a tuky: 6,0 % - Hrubý popel: 1,4 % - Hrubá vláknina: 1,4 % - Vlhkost: 79,5 % - Na kg: EPA/DHA: 1,3 g - Taurin: 1,2 g.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.