Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Sensory Smell gravy kapsičky pro kočky stimulující čich 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
66771
410 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 103 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Díky svému optimálnímu nutričnímu profilu je toto krmivo kočkami instinktivně preferováno

Mokré krmivo Royal Canin Sensory Smell je vynikající volbou pro náročné a dospělé kočky, které potřebují ve stravě vysoce kvalitní živiny. Díky použití vyvážených ryb a speciálních vonných složek stimuluje toto krmivo čich koček a poskytuje jim jedinečný smyslový zážitek při jídle. Receptura Sensory Smell byla vyvinuta tak, aby stimulovala smysly kočky, díky čemuž se pro ni jídlo stává nejen chutným, ale i příjemným zážitkem. Krmivo má krémovou konzistenci, což znamená, že si na něm kočka pochutnává po dlouhou dobu.

Royal Canin Sensory Smell v omáčce je kompletní krmivo, které bylo vytvořeno s ohledem na potřeby dospělých koček. Díky svému optimálnímu nutričnímu profilu je toto krmivo kočkami instinktivně preferováno. Navíc díky správné kombinaci živin podporuje zdravý močový systém.

Royal Canin Sensory Smell je k dispozici v praktických, jednotlivě balených sáčcích pro snadné krmení a skladování. Živiny obsažené v krmivu byly pečlivě vybrány a poskytují vaší kočce kompletní a vyváženou výživu.

Složení:

maso a vedlejší výrobky živočišného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu, kvasnice.

Doplňky stravy: Vitamin D3 (120 IU/kg), železo (4 mg/kg), jód (0,35 mg/kg), měď (2,8 mg/kg), mangan (1,2 mg/kg), zinek (12 mg/kg).< /p>

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.02
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11.4
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
2.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.