Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Sensitivity Control granule pro psy 7 kg

Značka: ROYAL CANIN
68971
1318 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 330 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sensitivity Control Canine je originální veterinární krmivo pro dospělé psy

Royal Canin Sensitivity Control Canine je veterinární krmivo pro dospělé psy, doporučené v případě mírných alergií a potravinových intolerancí. Krmivo obsahuje vybranou bílkovinu z kachního masa, která snižuje fermentaci ve střevech a usnadňuje vstřebávání živin. Výrobek je bohatý na esenciální vitamíny a minerály, které podporují imunitní systém a chrání tělo před metabolity. Sensitivity Control lze použít společně s předchozím jídlem nebo samostatně. Produkt je dostupný v suché a mokré (plechové) formě a je dostupný v 7 kg balení. Sensitivity Control Canine je originální veterinární krmivo pro dospělé psy, doporučené pro mírné alergie a potravinové intolerance. Složení přípravku je pečlivě vybráno a dodává tělu potřebné živiny. Vysoce stravitelné bílkoviny kachního masa snižují střevní fermentaci a nízký obsah vlákniny usnadňuje vstřebávání živin. Produkt je patentován antioxidačním komplexem Royal Canin, který účinně podporuje imunitní systém tím, že chrání tělo před metabolity.

Složení:

Tapioka, dehydrované kachní maso, hydrolyzovaný drůbeží protein, rostlinná vláknina, živočišné tuky, řepné řízky, rybí tuk, sójový olej, slupky a semena psyllia, minerální látky, fruktooligosacharidy , extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu). . Přídatné látky (na 1 kg potraviny):

Nutriční doplňkové látky: vitamín A: 25 000 UI, vitamín D3: 800 UI, E1 (železo): 41 mg, E2 (jód): 2,8 mg, E4 (měď): 10 mg, E5 (mangan): 54 mg, E6 (zinek) ): 203 mg, E8 (Selen): 0,1 mg - Konzervační látky - Antioxidanty.

Analytické komponenty: Hrubý protein: 21 % - Hrubé oleje a tuky: 9 % - Hrubý popel: 7,2 % - Hrubá vláknina: 4,4 % - Na kg: EPA/DHA: 3,5 g - Nenasycené mastné kyseliny: 28 g.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.