Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Senior Consult Mature Large Dog 14 kg granule pro starší psy s citlivými klouby

Značka: ROYAL CANIN
4403
1589 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 397 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Receptura zaměřená na zlepšení klíčových funkcí u stárnoucích psů. Neutralizací volných radikálů pomáhá bojovat proti buněčnému stárnutí (polyfenoly ve spojení s patentovaným komplexem antioxidantů). Ochrana funkce ledvin (snížený obsah fosforu), podpora mozkových funkcí (fosfatidylserin, L-tryptofan).

Synergistické působení patentované směsi 4 vitaminů (kyseliny pantotenové, inositolu, niacinu a cholinu) a jedné aminokyseliny (histidin) k posílení efektivity kožní bariéry a k omezení iritace podporou syntézy ceramidů a potlačením transepidermálních ztrát vody.

Optimální profil aminokyselin založený na specifickém poměru rozvětvených aminokyselin pro udržení svalového tonusu a pro boj proti svalové atrofii a sarkopenii, spojené se stárnutím. Kombinace vysoce stravitelných proteinů (L.I.P.*), dužniny cukrové řepy a rybího tuku k zajištění maximální stravitelnosti. *L.I.P. protein vybraný pro svou vynikající stravitelnost

Složení:

Rýže, kukuřice, dehydratované vepřové proteiny**, pšenice, rostlinná vláknina, živočišné tuky, kukuřičný gluten, hydrolyzované živočišné proteiny, pšeničný gluten**, dehydratované drůbeží maso, minerální látky, řepné řízky, rybí tuk, rajčata (zdroj lykopenu), sojový olej, fruktooligosacharidy, slupky a semena Psyllia, hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu), olej z brutnáku lékařského, výtažek ze zeleného čaje a hroznů (zdroj polyfenolů), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu), výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

**L.I.P. protein vybraný pro svou vynikající stravitelnost
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Senior
Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Citlivé klouby
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Metabolická energie (%):
3330
Tuky (%):
15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.