Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Renal Small Dog 0,5 kg granule pro psy malých plemen s onemocněním ledvin

Značka: ROYAL CANIN
60721
143 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 36 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN Renal Small Dog 0,5 kg - suché krmivo pro psy malých plemen s onemocněním ledvin

Má váš pes problémy s ledvinami? ROYAL CANIN Renal Small Dog je veterinární krmivo pro psy malých plemen s onemocněním ledvin. Tato receptura byla vyvinuta pro podporu funkce ledvin a zlepšení kvality života nemocného zvířete. Toto krmivo se doporučuje při chronickém onemocnění ledvin s azotemií (IRIS stádia 2 až 4) a chronickém onemocnění ledvin s proteinurií (IRIS stádium 1 až 4). Je však třeba připomenout, že se nedoporučuje během těhotenství, kojení a růstu. Tato receptura obsahuje nízké množství fosforu a střední množství bílkovin prvotřídní kvality, které pomáhají podporovat funkci ledvin a zlepšovat kvalitu života vašeho mazlíčka. Kromě toho má toto jídlo správnou hladinu energie, což umožňuje snížit velikost jídla a pomáhá kompenzovat účinky snížené chuti k jídlu. ROYAL CANIN Renal Small Dog má různé chuťové profily a správný tvar granulí, které pomáhají stimulovat chuť k jídlu vašeho psa, zejména v případě averze k jídlu.

Složení:

rýže, kukuřičná mouka, živočišné tuky, kukuřičný lepek, kukuřice, hydrolyzované živočišné bílkoviny, řepné řízky, pšeničný lepek**, minerální látky, rybí tuk, rostlinná vláknina, sójový olej, slupky a semena psyllia, fruktooligosacharidy, mono- a diglyceridy kyseliny palmitové a stearové esterifikované kyselinou citronovou, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu). Zdroje bílkovin: kukuřičný lepek, hydrolyzovaný živočišný protein, pšeničný lepek** **LIP: protein vybraný pro svou velmi vysokou stravitelnost. PŘÍDAVNÉ LÁTKY (na kg potravin)*** Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 15500 UI, Vitamín D3: 1000 UI, Železo (3b103): 40 mg, Jód (3b201, 3b202): 4 mg, Měď (3b405, 3b406): 12 mg, Mangan (3b502, 3b504): 52 mg, Zinek (3b603, 3b605, 3b606): 156 mg, Selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,05 mg - Technologické přísady: Sedimentooxidanty - Preventivní kl. ***Uvedené hodnoty se vztahují k množstvím přidaným do receptury, nikoli k přirozeně se vyskytujícím v použitých surovinách.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
14
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
0.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.