Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Maxi adult kapsička pro psy velkých plemen 10x 140 g

Značka: ROYAL CANIN
55093
397 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 99 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vyvážená strava ve formě kousků masa v omáčce dodá vašemu mazlíčkovi všechny potřebné živiny

Royal Canin Maxi Adult Set je perfektní mokré krmivo pro vašeho dospělého psa velkých plemen. Vyvážená strava v podobě kousků masa v omáčce dodá vašemu mazlíčkovi všechny potřebné živiny, díky kterým si udrží správnou kondici po celý svůj dospělý život. Krmivo obsahuje vysoce stravitelné bílkoviny a dietní vlákninu, které zajišťují správné trávení a rovnováhu střevní flóry. Sada se skládá z 10 sáčků po 140 g krmiva. Důležité je, že krmivo Royal Canin Maxi Adult podporuje zdraví kostí a kloubů u psů velkých plemen a má příznivý vliv na zdraví kůže a vzhled srsti. Díky přídavku živin a mastných kyselin EPA-DHA bude mít váš mazlíček zdravou a lesklou srst.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu, oleje a tuky, obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, cukry, měkkýši a korýši. Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 200 UI, E1 (železo): 3 mg, E2 (jód): 0,26 mg, E4 (měď): 2 mg, E5 (mangan): 1 mg, E6 (zinek): 10 mg – Technologické doplňkové látky: Klinoptilolit sedimentárního původu: 2 g. Analytické složky: Hrubý protein: 7,5 % - Hrubé oleje a tuky: 5,5 % - Hrubý popel: 1,5 % - Hrubá vláknina: 1,4 % - Vlhkost: 81,0 % - Omega 3 mastné kyseliny: 0,1 % - EPA a DHA: 0,08 % .

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.4
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
833
Fosfor (%):
0.18
Tuky (%):
5.5
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.