Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Maxi Adult 10kg

Značka: ROYAL CANIN
73847
1219 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 305 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní krmivo pro psy

Správné trávení, zdravé kosti a klouby

Krmný roztok obsažený v krmivu Royal Canin Maxi Adult byl speciálně vyvinut pro dospělé psy velkých plemen (26 až 44 kg). Díky kvalitním bílkovinám a správnému podílu vlákniny podporuje trávicí proces. Kromě toho podporuje silné kosti a zdravé klouby.

Zdravá kůže a lesklá srst, vynikající chutnost

Krmivo Royal Canin Maxi Adult je obohaceno o mastné kyseliny EPA-DHA, které pomáhají udržovat zdravou kůži a lesklou srst. Díky jedinečné kombinaci přírodních aromatických látek uspokojí i ty nejvybíravější chutě.

Složení:

kukuřice, kukuřičná mouka, sušená hovězí a vepřová bílkovina, živočišné tuky, sušená drůbeží bílkovina, sušená vepřová bílkovina, hydrolyzát živočišných bílkovin, minerální soli, řepné řízky, kukuřičný lepek, rybí tuk, sójový olej, kvasnice, hydrolyzát z měkkýšů (zdroj glukosaminu) , hydrolyzát chrupavky (zdroj chondroitinu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
Royal Canin Maxi Adult
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
17
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.