Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Kitten Sterilised kapsičky pro sterilizovaná koťata 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
55299
452 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 113 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Royal Canin Kitten Sterilized je výjimečně chutné a uspokojí apetit i vybíravých koček

Royal Canin Kitten Sterilized je vysoce kvalitní vlhké krmivo v želé pro sterilizovaná nebo kastrovaná koťata ve věku od 6 do 12 měsíců. Toto krmivo obohacené o speciálně vybrané ingredience poskytuje optimální ochranu a podporu imunitnímu systému vaší kočky a napomáhá jejímu správnému vývoji. Výživové doplňky, které tvoří tuto potravinu, jsou vitamin D3, železo, jód, měď, mangan a zinek. Díky unikátnímu složení ingrediencí toto krmivo podporuje správný vývoj imunitního systému u koťat po sterilizaci, udržuje normální tělesnou hmotnost u sterilizovaných koťat a zabraňuje tvorbě močových kamenů. Díky nízkému obsahu tuku bude krmení Vaší kočky tímto krmivem prospěšné i pro kočky se sklonem k nadváze.

Royal Canin Kitten Sterilized je výjimečně chutné a uspokojí apetit i vybíravých koček. Kapacita sáčku je 85 g, což je ideální porce pro vaše kotě.

Složení:

Složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší produkty rostlinného původu, minerální látky, obiloviny, oleje a tuky, kvasnice, cukry

Obsah: hrubý protein 10,5 %, hrubé oleje a tuky 3,5 %, hrubý popel 1,4 %, hrubá vláknina 1,2 %, vlhkost 81,5 %

Nutriční doplňkové látky (v 1 kg): Vitamín D3: 165 UI, E1 (železo): 3 mg, E2 (jód): 0,31 mg, E4 (měď): 2,5 mg, E5 (mangan): 0,9 mg, E6 (zinek): 9 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.02
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:

Složení

Bílkoviny (%):
12
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.