Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Instinctive kapsičky v želé pro vybíravé kočky 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
46671
291 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 73 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ideální pro kočky s vybíravým apetitem

ROYAL CANIN Instinctive 12x85g v želé - vlhké krmivo pro dospělé kočky s vybíravým apetitem, obsahující jemné kousky ve vysoce chutném želé. Toto krmivo bylo speciálně vyvinuto pro dospělé kočky, které preferují kousky želé. Díky správně zvoleným poměrům živin a tenkým kouskům v želé si toto krmivo kočky vybírají instinktivně.

ROYAL CANIN Instinctive 12x85g v želé má mnoho jedinečných předností a jedinečných benefitů. Především se vyznačuje nejvyšší chutností, díky které ji kočky dychtivě pojídají. Navíc se jedná o dokonale vyvážené krmivo, které dokonale pokrývá potřebu energie a živin, což zaručuje udržení správné postavy kočky. Navíc podporuje správnou činnost močového systému kočky. ROYAL CANIN Instinctive 12x85g v želé je ideální i pro kočky s vybíravým apetitem. Při zohlednění takových parametrů, jako je chuť, vůně, konzistence a textura, je toto krmivo kočkami instinktivně vybíráno. To je důležité zejména v případě koťat, která ve druhé fázi růstu potřebují vhodnou stravu, která podpoří vývoj jejich kosterního systému a pokryje jejich vysoké energetické potřeby.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu, oleje a tuky, minerální látky, cukry . Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 100 UI, E1 (železo): 4 mg, E2 (jód): 0,3 mg, E4 (měď): 2,5 mg, E5 (mangan): 1,2 mg, E6 (zinek): 12 mg. Analytické složky: Hrubý protein: 11,8 % - Hrubé oleje a tuky: 4,5 % - Hrubý popel: 1,5 % - Hrubá vláknina: 0,8 % - Vlhkost: 80 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN
Nejvhodnější výrobek v řadě:

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.