Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN hypoalergenní středně kalorické granule pro psy 1,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
69591
348 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 87 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN Hypoallergenic Moderate Calorie 1,5 kg

Kompletní krmivo pro psy, které bylo vyvinuto pro snížení intolerance složek a živin. Obsahuje vybrané zdroje sacharidů a hydrolyzovaný protein, který je lehce stravitelný a nezpůsobuje u psů alergické reakce. HYPOALERGENNÍ STŘEDNÍ KALORIE je určeno pro psy, kteří trpí potravinovou intolerancí nebo mají zažívací potíže. Obsahuje nízký obsah kalorií, což vám umožňuje kontrolovat váhu vašeho psa, aniž byste se museli vzdát vyvážené stravy. Než se rozhodnete použít HYPOALERGENNÍ STŘEDNÍ KALORIE, doporučujeme poradit se s vaším veterinárním lékařem. Suché krmivo by se mělo používat po dobu 3 až 8 týdnů. Pokud příznaky intolerance vymizí, lze jej zpočátku užívat až jeden rok.Složení:

rýžová mouka, hydrolyzovaný izolát sójové bílkoviny, rýže, živočišné tuky, hydrolyzovaná kuřecí játra, minerální látky, řepné řízky, sójový olej, rybí tuk, fruktooligosacharidy, olej z brutnáku lékařského, měsíčková moučka. Zdroje bílkovin: hydrolyzovaný sójový proteinový izolát (19,3 %), hydrolyzovaná drůbeží játra (5 %). Zdroje sacharidů: rýžová mouka (45,0 %), rýže (8,6 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Rýže
Metabolická energie (%):
3722
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
12
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.