Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Gastro Intestinal KITTEN 2 kg- granule pro koťata s gastrointestinálními poruchami

Značka: ROYAL CANIN
58110
736 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 184 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Péče o koťata

Receptura s vysokým obsahem energie a dostatečným obsahem živin, včetně bílkovin a vápníku, pro pokrytí potřeb rostoucích koťat. Obsahuje správnou kombinaci vlákniny, bohatou na prebiotika. To má příznivý vliv na trávicí proces a střevní pasáž i u nejmladších koťat.

Indikace:

akutní/chronický průjem, zánětlivé onemocnění střev (IBD), poruchy trávení/absorpce, rekonvalescence, přemnožení střevní bakteriální flóry, gastritida, kolitida, exokrinní pankreatická insuficience, anorexie.

Kontraindikace

Jaterní encefalopatie, lymfangiektázie, pankreatitida.

Složení:

sušená kuřecí bílkovina, živočišné tuky, rýže, pšeničný lepek, kukuřičná mouka, hydrolyzovaná drůbeží játra, droždí, minerální sůl, rybí tuk, řepné ýzky, sója vaječný prália, zdroj surového slizu), frukto-oligosacharidy (0,5%), kvasnicový extrakt (zdroj manno-oligosacharidů (0,2%) a beta-glukanů), extrakt měsíčku lékařského (luteinový pramen)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.