Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Exigent kapsičky pro vybíravé psy 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
56080
254 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 64 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro vybíravé dospělé psy starší 10 měsíců

Royal Canin Exigent je kompletní krmivo pro dospělé psy starší 10 měsíců, kteří jsou vybíraví. Toto krmivo je speciálně přizpůsobeno potřebám psů, kteří preferují specifické chutě a textury. Royal Canin Exigent obsahuje maso a vedlejší živočišné produkty, rostlinné vedlejší produkty, obiloviny, minerální látky a cukry. Navíc obsahuje mnoho důležitých živin pro psa, jako je vitamín D3, železo, jód, měď, mangan a zinek. Toto krmivo má ideální složení, které poskytuje psům optimální množství bílkovin, olejů a tuků, popela, vlákniny a vlhkosti a doplňky stravy mají pozitivní vliv na zdraví psa. Stojí za zmínku, že Royal Canin Exigent neobsahuje umělá barviva ani příchutě. Royal Canin Exigent je perfektní volbou pro majitele psů, kteří jsou v jídle vybíraví. Díky unikátní receptuře si toto krmivo zamilují i ti nejnáročnější psi. Majitelé psů si mohou být jisti, že jejich mazlíčci dostanou hodnotnou a plnohodnotnou stravu.

Složení:

maso a produkty živočišného původu, produkty rostlinného původu, obiloviny, minerální látky, cukry.

Doplňkové látky (na 1 kg): Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 170 UI, E1 (Železo): 4 mg, E2 (Jód): 0,3 mg, E4 (Měď): 2,5 mg, E5 (Mangan): 1,2 mg, E6 ( Zinek): 12 mg.

ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein: 8,5 % - Hrubé oleje a tuky: 5,9 % - Hrubý popel: 1,7 % - Hrubá vláknina: 1,3 % - Vlhkost: 79,5 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.02
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.