Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Dog sensitive granule pro psy s potravinovými alergiemi 14 kg

Značka: ROYAL CANIN
68920
2490 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 623 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo pro psy ROYAL CANIN® SENSITIVITY CONTROL určené pro psy s potravinovou intolerancí

Granule pro psy ROYAL CANIN® SENSITIVITY CONTROL je kompletní krmivo určené pro psy s potravinovou intolerancí. Toto jedinečné krmivo pro psy obsahuje vybrané zdroje bílkovin a sacharidů, které snižují riziko alergických reakcí. Toto krmivo se skládá z kachního proteinu, tapiokových sacharidů a hydrolyzovaného drůbežího proteinu.

Krmivo SENSITIVITY CONTROL je perfektní volbou pro psy s potravinovou intolerancí, kteří jsou náchylní k alergiím na složky potravy. Toto krmivo bylo vyvinuto za účelem snížení příznaků potravinové intolerance, jako jsou žaludeční potíže, průjem, svědění a olupování kůže. Stojí za zmínku, že před použitím krmiva byste se měli poradit se svým veterinárním lékařem. SENSITIVITY CONTROL obsahuje také extrakt z měsíčku lékařského, který je zdrojem luteinu, který pomáhá udržovat zdravé oči. Tato psí strava obsahuje také fruktooligosacharidy, které pomáhají udržovat zdravou střevní flóru.

Toto krmivo je dostupné v 14 kg balení. Krmivo se doporučuje užívat po dobu 3-8 týdnů a pokud klinické příznaky vymizí, lze dietu používat doživotně.

Složení:

tapioka, sušený kachní protein, rostlinná vláknina, hydrolyzovaný drůbeží protein, živočišné tuky, řepné řízky, rybí tuk, minerální látky, sójový olej, slupky a semena psyllia, fruktooligosacharidy, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu). Zdroje bílkovin: sušený kachní protein, hydrolyzát drůbežího proteinu. Zdroj sacharidů: tapioka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
21
Metabolická energie (%):
3562
Fosfor (%):
1.17
Tuky (%):
9
Vápník (%):
1.62
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.