Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Dermacomfort kapsičky pro psy s citlivou kůží 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
56070
266 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 67 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Díky pečlivě vybraným zdrojům vzácně alergenních bílkovin se snižuje riziko intolerance

ROYAL CANIN Dermacomfort je vlhké krmivo ve formě paštiky pro dospělé psy s citlivou kůží se sklonem k podráždění. Podráždění kůže u psů může vést k infekcím, proto stojí za to dbát na správnou výživu. Krmivo bylo obohaceno o omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, které zklidňují podráždění a chrání pokožku před škodlivými faktory životního prostředí. Navíc díky pečlivě vybraným zdrojům zřídka alergenních bílkovin se snižuje riziko intolerance. Složení potravin je maso a produkty živočišného původu, produkty rostlinného původu, obiloviny, minerální soli, oleje a tuky a cukry. Suplementy obsahují vitamín D3 a stopové prvky jako železo, jód, měď, mangan, zinek a klinoptilolit sedimentárního původu. Analýza potraviny ukazuje, že obsahuje 8,6 % hrubého proteinu, 6,6 % hrubých olejů a tuků a 1,3 % hrubé vlákniny. Výživový program Dermacomfort zahrnuje dva produkty, a to mokré krmivo ve formě paštiky a suché krokety. Oba produkty jsou optimálně vyvážené a jsou skvělou kombinací pro vašeho mazlíčka. Podávejte svému psovi jemnou paštiku v kombinaci s chutnými kroketami, abyste zajistili jeho zdraví a pohodu.

Složení:

Maso a výrobky živočišného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu, obiloviny, minerální látky, oleje a tuky, cukry

Aditiva na kg: Vitamín D3: 200 UI, E1 (železo): 10 mg, E2 (jód): 0,3 mg, E4 (měď): 2,1 mg, E5 (mangan): 3,1 mg, E6 (zinek): 30 mg, klinoptilolit sedimentárního původu : 2,2 g Analýza:

Hrubý protein: 8,6 %, hrubé oleje a tuky: 6,6 %, hrubá vláknina: 1,3 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.02
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst

Složení

Bílkoviny (%):
8.6
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
6.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.