Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Cat Gastro Intestinal Hairball 2 kg granule pro dospělé kočky po sterilizaci

Značka: ROYAL CANIN
58115
665 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 166 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Usnadňuje odstraňování chlupů a zabraňuje tvorbě chomáčů.

Složení vlákniny (včetně psyllia) podporuje střevní činnost, která minimalizuje tvorbu chuchvalců. Speciálně vybrané složení obsahuje rozčesávací komplex, který se skládá ze směsi vláken se semínky Psyllium. To podporuje vylučování požitých chlupů. Potraviny také obsahují méně kalorií, což pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost. Dieta podporuje tvorbu moči, v jejímž prostředí se brání tvorbě struvitových i oxalátových kamenů. Velmi chutné, dobře snášené i vybíravými kočkami.

Složení:

sušená drůbeží bílkovina, pšeničný lepek, rýže, rostlinná vláknina, kukuřice, živočišný tuk, hydrolyzát drůbežích jater, pšenice, kukuřičný lepek, minerální látky, řepné řízky, sójový olej, kvasnice a jejich části, rybí tuk, semena a slupky psyllia (0,5%), frukto-oligosacharidy (0,48 %), kvasnicový hydrolyzát (zdroj manano-oligosacharidů) (0,19%), olej z brutnáku lékařského, extrakt z indické růže (zdroj luteinu).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Speciální požadavky:
Vyčesávání
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.