Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RODOKMEN výběr příchutí se zeleninou v omáčce kuřecí a hovězí maso 52x100 g

Značka: PEDIGREE
32973
717 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 179 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PEDIGREE® Dospělý výběr příchutí se zeleninou v omáčce, kuřecím a hovězím mase

PEDIGREE® Dospělý výběr příchutí se zeleninou v omáčce kuře a hovězí maso je kompletní mokré krmivo pro dospělé psy vyvinuté veterináři a specialisté na plemena dietolog z WALTHAMTM Institute of Animal Science. Krmivo obsahuje masité kousky máčené v chutné omáčce, která uspokojí chutě i toho nejnáročnějšího psa. Lze podávat jako samostatné jídlo nebo v kombinaci se suchým krmivem. Bez umělých aromat a konzervačních látek, obsahuje přírodní složky, vitamíny a minerály, které podporují imunitní systém vašeho mazlíčka. Dietní vláknina zajišťuje zdravé trávení a díky snížené kalorické hodnotě* se postaráme o její štíhlou linii. Balení obsahuje 2 příchutě: 2x kuřecí bohaté řezy a 2x hovězí a játra bohaté řezy. PEDIGREE® Adult Selection of Arrows se zeleninou v omáčce je perfektní krmivo pro psy, kteří mají rádi různé chutě a vůně. Obsahuje přírodní složky a vitamíny, které jsou prospěšné pro zdraví a pohodu vašeho mazlíčka. Bez konzervantů a umělých aromat. Nižší kalorický obsah jídla pomáhá udržovat štíhlou linii.

Složení:

Chunken Rich Chunks - maso a vedlejší produkty živočišného původu (35%, 93% přírodní^; včetně 14% kuřecích a 9% kousků vepřových jater**), obiloviny, zelenina (včetně sušené mrkve a hrášek 0,8 %, což odpovídá obsahu mrkve a směsi hrášku 4 %), rostlinné bílkovinné extrakty, produkty rostlinného původu^ (včetně sušené řepné dužiny 0,8 %), oleje a tuky, minerální látky (0,6 %). ^ složky přírodního původu. **Kousky obvykle tvoří 45 % produktu. Kousky bohaté na směs hovězího masa a jater - maso a vedlejší produkty živočišného původu (35 %, přírodního původu^ v 93 %; včetně směsi 6 % hovězího a 9 % vepřových jater v kusech**), obiloviny, zelenina (včetně sušené mrkvové a hrachové směsi 0,8 %, což odpovídá obsahu směsi mrkve a hrachu 4 %), rostlinné bílkovinné extrakty, vedlejší výrobky rostlinného původu^ (včetně sušené řepné dužiny 0,8 %), oleje a tuky, minerální látky (0,6 %). ^ složky přírodního původu. **kusy obvykle tvoří 45 % produktu Kalorie: 85 kcal/100 g Doplňkové látky / 1 kg: Dietní doplňkové látky: Vitamin D?: 200 IU, Vitamin E: 60,0 mg, Měď (síran měďnatý, pentahydrát): 1,7 mg, jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,28 mg, železo (monohydrát síranu železnatého): 3,6 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého): 2,2 mg, monohydrát zinku (síran zinečnatý): 22,7 mg. složky (%): protein: 7,5; obsah tuku: 5,2; anorganická hmota: 1,8; hrubá vláknina: 0,40; Vlhkost: 82,0 Způsob krmení: Doporučené denní množství krmiva Doporučujeme krmit mokrým i suchým krmivem PEDIGREE® 5 kg pes potřebuje 3? - 4 sáčky mokrého krmiva nebo 2 sáčky mokrého krmiva a 40 g suchého krmiva denně, 10 kg pes potřebuje 6? - 7 sáčků mokrého krmiva nebo 3 sáčky mokrého krmiva a 75 g suchého krmiva denně, 20 kg pes potřebuje 10? - 11? sáčky vlhkého krmiva nebo 4 sáčky vlhkého krmiva a 150 g suchého krmiva denně.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.2
Produktová řada:
PEDIGREE Adult kapsička s kuřecím masem a zeleninou, s hovězím masem a zeleninou
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
6
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.