Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Sensible kuře s bramborem 800 g

Značka: RINTI
67851
89 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro psy s alergií

Hledáte pro svého čtyřnohého přítele krmivo, které nezpůsobí alergické reakce a bude splňovat jeho speciální nutriční potřeby? Vyberte si krmivo Rinti Sensible s kuřecím masem a bramborami Toto vlhké krmivo je určeno pro psy, kteří jsou citliví a náchylní k alergiím. Obsahuje pouze jeden druh živočišných bílkovin, což snižuje riziko alergické reakce. Bezlepkové složení krmiva Rinti Sensible je reakcí na potřeby psů s nesnášenlivostí lepku. Rinti Sensible s kuřecím masem a bramborami je kompletní krmivo pro psy všech plemen. Obsahuje vybrané a kvalitní bílkoviny, které minimalizují výskyt potravinových alergií. Je to vynikající volba pro domácí mazlíčky se speciálními nutričními potřebami, kteří nesnášejí všechny potraviny nebo mají alergickou reakci na konkrétní složky potravy. Krmivo je kompletní a vyvážené krmivo pro vašeho psa, které neobsahuje umělá barviva, sóju, cereálie, zvýrazňovače chuti a masovou moučku. Výběrem krmiva Rinti Sensible si můžete být jisti, že svému mazlíčkovi dáte pouze ingredience uvedené na obalu.

Složení:

58 % kuře (libové maso, žaludky, srdce, játra), 7 % brambory, minerální látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Sensible Chicken & Potato
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.