Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Sensible konzerva pro psy s kuřecím masem a bramborem 400 g

Značka: RINTI
67971
1078 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 270 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vysoce kvalitní produkt

Rinti Sensible kuřecí a bramborové kompletní krmivo pro dospělé psy je vysoce kvalitní produkt. Ingredience byly vybrány tak, aby poskytovaly komplexní výživu přizpůsobenou potřebám psů. Krmivo je bez obilovin, sóji, barviv a konzervačních látek, což z něj činí ideální volbu pro psy s citlivým trávicím systémem, nesnášenlivým vůči některým složkám. Výrobek obsahuje jeden druh masa - kuřecí, které je zdrojem kvalitních bílkovin, a brambory, které jsou lehce stravitelným zdrojem sacharidů. Díky tomuto složení je jídlo lehce stravitelné a nezpůsobuje alergie. Rinti Sensible Chicken with Potato je přípravek určený pro dospělé psy, jehož složení je přizpůsobeno jejich potřebám. Složky v něm obsažené poskytují správné množství bílkovin, sacharidů a dalších základních živin, které ovlivňují zdraví a kondici psa. Jídlo lze podávat jako kompletní jídlo nebo jako pamlsek mezi jídly.

Složení:

58 % kuře (svalovina, žaludek, srdce, játra), 7 % brambor, minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Sensible Chicken & Potato
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.