Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleish Junior Beef s hovězím masem 800 g

Značka: RINTI
72500
79 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 20 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pro rostoucí psy: 70 % masa, lososový olej a vláknina z červené řepy. Bez obilovin, sóji, barviv a konzervačních látek.

Potřebuje vaše štěně tu nejlepší podporu během období růstu? Vyberte si Rinti Kennerfleisch - kompletní krmivo speciálně vyvinuté pro rostoucí psy a jejich zvýšené nutriční potřeby. Toto jedinečné krmivo tvoří ze 70 % maso a droby, což z něj dělá vynikající zdroj přírodních kousků masa – dodávají originální charakter Rinti Kennerfleisch. Lososový olej bohatý na Omega 3 přispívá k podpoře imunitního systému a ochraně buněk a má také příznivý vliv na vývoj mozku. Vláknina z červené řepy navíc zlepšuje trávení a má regulační účinek. Vlastnosti produktu: - Pro mladé rostoucí psy - Bez obilovin - Čisté maso s vlákninou z červené řepy (trávení) a lososovým olejem (Omega 3) pro vývoj mozku - Bez sóji, bez barviv a konzervantů

Složení:

hovězí maso (25 %), svalovina, játra, plíce, ledviny, kůže, minerální látky, lososový olej (0,5 %), řepná vláknina (0,2 %).

Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 300 IU, Vitamín E (jako all-rac-alfa-tokoferylacetát): 40 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý): 30 mg, Jód (jako jodičnan vápenatý (bezvodý)): 0,25 mg, mangan (jako síran manganatý (II) monohydrát): 2 mg, měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 3 mg.

Analytické složky: hrubý protein 11, obsah tuku 9, hrubá vláknina 0,6, hrubý popel 2,5, vlhkost 76, vápník 0,33, fosfor 0,27 kalorií na 100 g: 123 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.27
Tuky (%):
9
Vápník (%):
0.33
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.