Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleisch Sobí sob 800 g

Značka: RINTI
67834
75 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní mokré krmivo pro dospělé psy

Rinti Kennerfleisch Reindeer 800g - Chutné krmivo pro vašeho psa! Pokud hledáte nejkvalitnější mokré krmivo pro svého psa, Rinti Kennerfleisch je vynikající volbou. Jedná se o přípravek s vysokým obsahem masa a vnitřností a také Omega 3 mastných kyselin, které napomáhají přirozené obraně organismu vašeho mazlíčka. Složení Rinti Kennerfleisch je vysoce kvalitní maso, vnitřnosti a řepná vláknina, která pomáhá při trávení. Krmivo je bez obilovin a jeho příchutě potěší i ty nejvybíravější psy. Rinti Kennerfleisch je ideální krmivo pro dospělé psy. Rinti Kennerfleisch Reindeer je navíc vynikající chuť, kterou si váš pes jistě oblíbí. Složení produktu zahrnuje plíce, játra, svalovinu, vemeno, ledviny, soby a další přísady, které vašemu mazlíčkovi dodají všechny potřebné živiny.

Složení:

plíce, játra, svalovina, vemeno, ledviny, sob (5 %), kůže, bachor, minerální látky, lněný olej (0,2 %), řepná vláknina (0,2 %) Aditiva na kg: Vitamín D3: 200 IU, vitamín E (jako all-rac alfa-tokoferylacetát): 40 mg, zinek (jako oxid zinečnatý): 30 mg Analytické složky : hrubý protein 11%, hrubý tuk 8%, hrubý popel 2,5%, hrubá vláknina 0,6%, vlhkost 77%, vápník 0,30%, fosfor 0,25% Obsah kalorií / 100g: 115 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Reindeer Renifer
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.