Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Canine Kidney-diet/Renal beef konzerva pro psy s hovězím masem 400 g

Značka: RINTI
70948
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Podporuje funkci ledvin a zlepšuje zdraví vašeho psa

Rinti Canine Niere/Renal je krmivo speciálně vyvinuté pro psy trpící chronickým nebo akutním selháním ledvin. Tento produkt poskytuje jedinečně formulované ingredience, které podporují funkci ledvin a zároveň snižují množství bílkovin ve stravě vašeho mazlíčka. Toto krmivo bylo vyvinuto tak, aby poskytovalo psům správné množství bílkovin, které jsou snadno stravitelné a zároveň nezatěžují ledviny. Obsahuje pouze ty nejkvalitnější suroviny, jako je drůbeží maso, rýže, rýžové otruby a mnoho dalších, které jsou dokonale přizpůsobeny potřebám psů s onemocněním ledvin. Tento produkt je skvělou volbou pro majitele psů, kteří chtějí pečovat o zdraví svého mazlíčka. Díky složkám v Rinti Canine Niere/Renal dostane váš pes všechny živiny, které potřebuje k podpoře funkce ledvin a zlepšení zdraví vašeho psa.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (včetně 16 % hovězího masa), oleje a tuky, zelenina, vejce a vaječné výrobky, rostlinné vedlejší produkty produkty , minerály, pivovarské kvasnice.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
5.2
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.12
Tuky (%):
11
Vápník (%):
0.18
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.