Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Rafi Cat Kuřecí 7 kg granule pro dospělé kočky

Značka: RAFI
70612
351 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 88 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Optimální doplňování vitamínů

Přídavek kvasnic zajišťuje optimální doplnění vitaminů A, E a D3 a minerálních látek: jódu, mědi, zinku, manganu a železa. Takové složení vhodně podporuje imunitu kočky a pozitivně ovlivňuje její srst, kosti a zuby. Obchod maxandmrau.cz nabízí širokou škálu chutných krmiv a zdravých pamlsků pro vaši kočku, po kterých můžete sáhnout, abyste zpestřili její každodenní jídelníček a podpořili její zdraví, kondici a pohodu.

Chuť, kterou kočky ocení

Nejkvalitnější suroviny použité při výrobě krmiva zaručují vaší kočce potěšení z chutných soust plných živin, vitamínů a minerálů. Recept byl vyvinut ve spolupráci s odborníky na veterinární výživu a prospěje i těm nejvybíravějším domácím mazlíčkům.

Výživová bohatost kuřecího masa

Maso a kuřecí výrobky jsou bohatým zdrojem snadno stravitelných bílkovin a tuků, zatímco lososový olej dodává kočce přírodní mastné kyseliny n-6 a n-3.

Složení:

maso a živočišné produkty 34 % (včetně sušeného kuřete 4 %), zelenina, rostlinné produkty, obiloviny (rýže), oleje a tuky (včetně lososového oleje 0,5 %), minerální látky, semena, kvasnice.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Značka:
RAFI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
12
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.