Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PULLER PitchDog rugbyový míček pro psa modrý 9 cm x 14 cm

Značka: PULLER
68080
212 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 53 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Aktivní zábava s vaším psem

PULLER PitchDog Sport Ball pro psy je perfektní hračka pro aktivní mazlíčky, kteří rádi běhají, skákají a chytají míčky. Tento extrémně odolný míč s tvarem podobným ragbyovému míči poskytuje díky variabilním trajektoriím letu jedinečnou aktivitu pro psa. Sportovní míč PitchDog Rugby je skvělý způsob, jak zlepšit motorickou koordinaci vašeho psa a poskytnout mu skvělou zábavu uvnitř i venku. Je to lehká hračka, která plave na vodě a poskytuje skvělou zábavu v teplých letních dnech. Míč je zcela bez zápachu a netoxický, díky čemuž je bezpečný pro vašeho mazlíčka. Tento míček je perfektním dárkem pro vašeho psa, který si ho zamiluje pro jeho mimořádné vlastnosti a odolnost.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PULLER
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.