Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Plyšová hračka pro štěně TINYBone šedá plyšová hračka pro psa

Značka: ZOLUX
68857
77 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální pro psího kamaráda

Důmyslně promyšlená hračka navržená s důrazem na každý detail a vyrobená z vysoce kvalitního materiálu zatraktivní čas, který pes tráví se svým hlídačem. . Upřednostňuje pohybovou aktivitu čtyřnožce a podporuje ho v boji s nudou, když je sám doma, a zároveň stimuluje vývoj mazlíčka. Pokud tedy chcete svému psovi zajistit pohodlí, vybírejte ty správné hračky a doplňkové produkty pro podporu péče o vašeho mazlíčka. Prohlédněte si doplňky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Ekologické a stimulující

Hlavní funkcí hraček z kolekce TINY je duševní a emoční stimulace psa a uspokojování jeho přirozených potřeb žvýkání. Vnitřek hračky je vyroben výhradně ze 100% recyklovaného polyesteru a obsahuje šustivé prvky, které povzbuzují psa ke hře, a termoplastické míčky, perfektní jako žvýkací hračka. Plyšová kost se štěňatům bude hodit při zvládání nepohodlí doprovázejícího růst zubů a v dalších fázích psího života vám umožní udržet kontrolu a modifikovat chování mazlíčka.

Rozměry:

7 x 3,5 x 18,5 cm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Štěňata
Značka:
ZOLUX
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.