Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Piper Junior Chicken Belly Rice pro velká a střední štěňata 400g

Značka: PIPER
57834
42 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.4 kg
95 Kč

42.00 Kč

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravé krmivo

Receptura Piper byla sestavena tak, aby štěňatům poskytla všechny potřebné živiny, vitamíny a minerály. Vysoký obsah bílkovin bohatých na aminokyseliny urychluje růst nehtů a vlasů. Potraviny bohaté na nenasycené mastné kyseliny, které zaručují dobrý stav pokožky a správné fungování celého organismu. Přípravek je obohacen o vitamín D3 - díky němu budou klouby a kosti vašeho malého mazlíčka odolné proti zlomeninám či vykloubení. Mokré krmivo se skládá z velké části z vody, která má pozitivní vliv na hydrataci organismu, a tím - práci trávicího systému. Krmivo určené pro štěňata jako součást vyvážené stravy. Vhodné pro střední a velká plemena. Kuřecí žaludky v kombinaci s rýží osloví vašeho malého mazlíčka.

Složení:

maso a výrobky původu 60 % živočišného původu (včetně 4 % kuřecích žaludků), obiloviny (hnědá rýže natural 4 %), minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu, oleje a tuky (lososový olej 0,2 %).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
DOLINA NOTECI PIPER Junior s kuřecím žaludkem a rýží
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PIPER

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.