Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PIPER Hovězí játra a brambory 500 g

Značka: PIPER
57849
45 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kapsička pro dospělé psy všech plemen s hovězími játry a brambory.

Tato lahodná kapsička je ideální pro dospělé psy všech plemen, kteří milují kombinaci hovězích jater a brambor. Naše receptura je bohatá na bílkoviny a lehce stravitelná, bez obilovin či zbytečných přísad. Hlavní složky této lahodnosti jsou živočišné produkty a brambory. Hovězí játra dodávají nejen vysoký obsah vitaminu A, ale také důležité minerály jako je železo a měď. Tato kombinace se skvělými živočišnými bílkovinami poskytuje podporu pro obranné mechanismy těla a antioxidační vlastnosti tekutin v těle.

Brambory zde nejsou jen pro chuťové papily, ale také zvyšují atraktivitu jídla. Významným faktorem v naší receptuře je lněný olej, který je zdrojem zdravých nenasycených mastných kyselin pro lesklou srst a podporu nervového systému.

Složení: Maso a živočišné produkty 60% (z toho 4% hovězí játra), vývar, zelenina (brambory 7%), oleje a tuky (lněný olej 0,2%), minerály

Analytické složky: Hrubý protein: 10%, hrubé tuky: 7%, hrubý popel: 2,5%, hrubá vláknina: 0,8%, vlhkost: 78%, vápník: 0,3%, fosfor: 0,25%

Nutriční doplňkové látky: Vitamin D3: 240 IU, Vitamin E: 20 mg, E6 / Zinek: 13 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Produktová řada:
DOLINA NOTECI PIPER s hovězími játry a bramborami
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PIPER

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.