Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA tenisový míček hračka pro psa

Značka: PET NOVA
65837
32 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hračky vyrobené z termoplastické pryže od PET NOVA jsou perfektní volbou pro každého psa, který si rád hraje a potřebuje hračky odolné proti poškození. Hračky Pet Nova jsou vyrobeny z odolné termoplastické pryže a jsou extrémně flexibilní a měkké, takže jsou bezpečné pro zuby a dásně vašeho psa. Kromě toho jasné barvy a dvě vůně (máta nebo hovězí maso) přitahují pozornost psa a povzbuzují ho ke hře. Hračky Pet Nova jsou k dispozici pro psy všech věkových kategorií, od štěňat až po seniory, a v různých velikostech, aby vyhovovaly potřebám psů různých plemen. V závislosti na vlastnostech jednotlivých hraček mohou pomoci s výukou aportování, masírovat dásně vašeho psa nebo posloužit jako hračka na hraní s pamlsky. Hračky Pet Nova nejsou jen perfektní hračkou pro psy, ale také způsobem, jak uspokojit fyzické a emocionální potřeby vašeho psa. Bez ohledu na věk a velikost vašeho psa jsou hračky Pet Nova skvělou volbou pro každého, kdo chce svému psovi poskytnout zábavu a zdravé dásně.

PET NOVA Tenisový míček Dog Toy 5cm - hračka, která přitahuje pozornost vašeho psa! Vyrobeno z odolné termoplastické pryže, je šetrné k psím zubům a dásním. Jasné barvy a dvě vůně (máta nebo hovězí maso) povzbuzují psa ke hře. Hračky PET NOVA jsou perfektní pro jakoukoli věkovou skupinu a plemeno psa a v závislosti na vlastnostech jednotlivých hraček pomáhají při učení aportu, masírování dásní nebo hře s pamlsky. Originální hračky PET NOVA mají štítek se speciálním UV lakem pokrývající logo značky a označení SOUND, FUN LIFE, LONG LIFE, SNACK LIFE, DENTAL, SUPER DENTAL, BEEF AROMA a MINT AROMA, které informují o speciálních vlastnostech hračky. Podívejte se na speciální vlastnosti hračky DOG LIFE STYLE od PET NOVA a dopřejte svému psovi dokonalou hračku!

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.