Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA Superdental kousátko pro psy

Značka: PET NOVA
65819
28 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dental dog chew mátová příchuť 7 cm superdental

Pet Nova Superdental Žvýkací hračka pro psy s vůní máty 7 cm je hračka pro psy vyrobená z odolné a měkké termoplastické pryže, která je šetrná k psím zubům a dásně. Hračka je zelené barvy, která upoutá pozornost psa a vybízí ho ke hře. Navíc má mátovou vůni, která je pro psa také velmi atraktivní. Hračky Pet Nova jsou určeny pro psy všech věkových kategorií, od štěňat až po seniory, a přicházejí v různých variacích, které jim pomáhají naučit se aportovat, masírovat dásně nebo jsou určeny k hraní si s pamlsky. Hračky Dog Life Style od Pet Nova mají na štítku různá označení jako SOUND, FUN LIFE, LONG LIFE, SNACK LIFE, DENTAL a SUPER DENTAL, což vám umožňuje vybrat správnou hračku pro potřeby vašeho psa. Superzubní kousátko Pet Nova 7 cm s vůní máty je DENTÁLNÍ a SUPER DENTÁLNÍ hračka, což znamená, že masíruje dásně a poskytuje dodatečnou ústní hygienu vašemu psovi. Hračka je vhodná pro psy všech věkových kategorií a pro psy malých, středních i velkých plemen.

< /p 0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.