Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA Ringo Dental Dog Toy

Značka: PET NOVA
65848
38 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PET NOVA Ringo Dental 12,5 cm modrá

PET NOVA Ringo Dental 12,5 cm Blue Mint - hračka pro psy, vyrobená z odolné a odolné termoplastické pryže, která je měkká a pružná, díky čemuž je materiál šetrný k psím zubům a dásním. Hračka je v zářivě modré barvě, která upoutá pozornost psa a vybízí ke hře. Hračka má navíc mátovou příchuť, která je pro psa další motivací. Hračka PET NOVA Ringo Dental 12,5 cm je určena pro každou věkovou skupinu psů - štěňata, juniory, dospělé i seniory a jejími vlastnostmi jsou: masáž dásní, doplňková ústní hygiena, dlouhá životnost, zábava s pamlsky a potěšení pro psa i jeho vlastník. 12,5 cm dentální hračka PET NOVA Ringo má štítek s nápisem „DENTAL“, což znamená, že pomáhá masírovat dásně vašeho psa a poskytuje extra ústní hygienu. To je důležité zejména u psů, kteří mají problémy se zuby nebo jsou vystaveni vyššímu riziku onemocnění ústní dutiny. Hračka PET NOVA Ringo Dental 12,5 cm je vhodná pro psy všech velikostí - od velmi malých po velmi velké - a různé věkové skupiny, takže ji lze používat dlouhodobě. Hračka je vhodná i na výuku aportu, hraní s pamlsky nebo jen tak na hraní.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.