Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA psí hračka tenisový míček

Značka: PET NOVA
65836
30 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tenisový míček pro psa, hovězí příchuť 5 cm červený

Pokud hledáte perfektní hračku pro svého psa, tenisový míček PET NOVA je trefa do černého! Tento míček vyrobený z odolné a měkké termoplastické pryže je velmi šetrný k zubům a dásním vašeho psa. Jeho jasně červená barva navíc přitahuje pozornost psa a vybízí ho ke hře. Ale to není všechno! Kulička PET NOVA má navíc hovězí aroma, které stimuluje smysly psa a s radostí si s ním může hrát po dlouhou dobu. Hra s tímto míčkem je nejen skvělou zábavou pro psa, ale i pro jeho majitele, který s ním může hrát aport. Tenisový míček PET NOVA je vhodný pro psy všech věkových kategorií - od štěňat až po seniory. Jeho trvanlivost znamená, že bude sloužit mnoho měsíců a možná i let!

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.