Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA plovoucí míček pro psa

Značka: PET NOVA
65793
64 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Plovoucí míček pro psa, příchuť vanilka 6 cm, vícebarevný

PET-NOVA RUB-VENUS-M MULTICOLOR BALL 6 CM je plovoucí míček o průměru 6 cm. Tvrdé gumové hračky PET NOVA se vyznačují velmi dlouhou životností, díky čemuž poskytují dlouhou dobu zábavy pro vašeho mazlíčka. Barevné vzory přitahují pozornost psa a povzbuzují ho k aktivitě. Díky aroma vanilky je hračka pro čtyřnožce ještě atraktivnější. Míč je vhodný pro psy všech věkových kategorií a velikostí plemen a jeho označení LONG LIFE znamená, že dlouho vydrží. Při hře navíc míč masíruje dásně, což zlepšuje ústní hygienu vašeho psa. Vlastnosti PET-NOVA RUB-VENUS-M MULTICOLOR MULICE 6 CM: Průměr: cca 6 cm Hmotnost: cca 95 g Složení: přírodní kaučuk Vhodné pro psy všech věkových kategorií a velikostí plemen Skvělé pro učení se aportování nebo hraní s pamlsky DLOUHÁ ŽIVOTNOST etiketa zajišťuje dlouhou životnost hračky Vanilkové aroma přitahuje pozornost psa Při hře masíruje dásně, což zlepšuje ústní hygienu.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.