Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA Newspaper Dog News 19 cm gumové pískadlo pro psy

Značka: PET NOVA
65804
48 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pet Nova Noviny "Dog News" jsou dokonalou hračkou pro každého psa, který si rád hraje a komunikuje s majitelem!

Noviny jsou vyrobeny z odolné a odolné vinylové pryže, která je odolný proti poškození. Hračka má pestré barvy a velmi detailní malbu, která upoutá pozornost psa a vybízí ho ke hře. Hračky PET NOVA jsou určeny pro každou věkovou skupinu psů, od štěňat až po dospělé psy, díky čemuž jsou univerzální a lze je používat po mnoho let. V závislosti na individuálních vlastnostech hračky PET NOVA pomáhají při učení aportu, masírují psí dásně nebo jsou určeny ke hře s pamlsky. Noviny Dog News měří 19 cm, díky čemuž jsou vhodné pro psy všech velikostí - od velmi malých psů až po velká plemena nad 20 kg. Díky tomu, že je hračka vyrobena z vinylové pryže, je pro psa bezpečná a zároveň odolná a odolná proti poškození. Pokud hledáte univerzální a odolnou hračku pro svého psa, Pet Nova Gazeta "Psí novinky" bude výbornou volbou.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.