Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA Monster gumové pískadlo pro psy 10 cm fialové

Značka: PET NOVA
65843
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pet Nova Dog Monster 10cm fialová - perfektní hračka pro vašeho psa!

Gumové hračky PET NOVA jsou zárukou odolné a odolné zábavy pro vašeho mazlíčka. Monstrum s jasnou, fialovou barvou přitahuje pozornost psa a vybízí ho ke hře. Díky detailní malbě nebudou vašemu pejskovi chybět atrakce při hraní. Hračky PET NOVA jsou k dispozici pro každou věkovou skupinu psů - štěně, junior, dospělý nebo senior. Každá hračka ze série PET NOVA má své speciální funkce, které pomáhají při učení aportování, masírování dásní psa nebo jsou určeny ke hře s pamlsky. Velikost psího plemene není problém, protože hračky PET NOVA jsou k dispozici v různých velikostech - pro malé psy (4-10 kg), velké psy (10-20 kg) a velmi velké psy (nad 20 kg). Hračky PET NOVA, vyrobené z vinylové pryže, jsou bezpečné pro psy a snadno se čistí. Tyto hračky jsou také odolné a odolné proti poškození. Pokud hledáte pro svého psa hračku, která mu poskytne mnoho hodin zábavy a dlouho vydrží, pak je Pet Nova Dog Monster 10cm fialová skvělá volba!

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.