Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA míček pro psy s příchutí vanilka 5 cm vícebarevná

Značka: PET NOVA
65792
41 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PET NOVA Ball multicolor full 5cm vanilka je perfektní hračka pro vašeho psa!

Tato koule plave, má příjemné vanilkové aroma a je vyrobena z odolného přírodního kaučuku, což znamená, že bude provázet vašeho mazlíčka po mnoho hodin zábavy. Míč má průměr 5 cm a je vícebarevný, díky čemuž je každý míček z hlediska barvy jedinečný. Jeho jasné barvy navíc přitahují pozornost psa a vybízejí ke hře. Díky vanilkové vůni kulička ještě více pohltí pozornost psa a povzbudí k aktivitě. Hračka PET NOVA Ball multicolor full 5cm vanilka je vyrobena z přírodního kaučuku, který se vyznačuje velmi dlouhou životností, což znamená, že bude Vašemu pejskovi sloužit mnoho měsíců. Je to také hračka pro jakoukoli věkovou skupinu psů - od štěňat až po dospělé psy. Pokud si váš pes rád hraje ve vodě, tento míček je pro něj ideální! Je označena symbolem PLOVOUCÍ, což znamená, že plave a nepotápí se, což dále zvyšuje jeho atraktivitu pro psa.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.