Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA míček pro psy

Značka: PET NOVA
65842
28 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pet Nova Ball s tlapkami a kostmi M 7,5 cm žlutý - perfektní hračka pro vašeho mazlíčka!

Pet Nova Ball s tlapkami a kostmi M 7,5 cm žlutý - perfektní hračka pro vašeho psa, který bude dej mu hodně radosti a zábavy. Gumové hračky PET NOVA jsou vyrobeny z odolného a odolného vinylového kaučuku, díky kterému jsou odolné vůči poškození a mají dlouhou životnost. Jasné barvy a velmi detailní malba přitahují pozornost psa a vybízejí ho ke hře. Míč je určen pro každou věkovou skupinu pejska - Puppy, Junior, Adult, Senior, díky čemuž si jeho kouzla může užít každý čtyřnožec. Míček PET NOVA pomáhá při učení aportu, což má pozitivní vliv na vývoj psa. Při hře navíc míč masíruje dásně psa, což je velmi důležité pro zdraví dutiny ústní čtyřnožce. Tato hračka je také skvělá pro hru s pamlsky, což ještě zvyšuje motivaci psa ke hře. Vlastnosti: Věk psa: Štěně, Junior, Dospělý, Senior Velikost plemene psa: Velmi malý do 4 kg, Malý 4-10 kg, Velký 10-20 kg Typ materiálu: Guma Vinyl Každá hračka z této řady má 2 vlastnosti, které ji odlišují od ostatních produkty . Před nákupem se vyplatí ověřit, jaké speciální vlastnosti má námi vybraná hračka PET NOVA.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.