Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA kobliha s polevou hračka pro psa

Značka: PET NOVA
65823
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hračka PET-NOVA VIN-DONUT-GR DOUNT 10 CM - odolná, odolná a intenzivní zábava pro vašeho mazlíčka!

Hledáte odolnou a odolnou hračku pro svého psa? Podívejte se na Donut od PET NOVA! Vyrobeno z vinylové pryže, zajišťuje dlouhou a intenzivní zábavu. Jasné barvy a velmi detailní malba přitahují pozornost psa a vybízejí ho ke hře. Donut je ideální pro všechny věkové skupiny psů - štěňata, juniory, dospělé i seniory. V závislosti na vlastnostech hračky pomáhá PET NOVA při učení aportu, masíruje psí dásně nebo je určena ke hře s pamlsky. Každá hračka PET NOVA má logo informující o jejích vlastnostech. Tučné písmo na štítku označuje speciální vlastnosti produktu: ZVUK - hračka po kousnutí vydává zvuk, který podněcuje psa ke hře FUN LIFE - hračka je dobrou hračkou pro psa a jeho majitele, ideální pro aportování SNACK LIFE - hračka na hraní s pamlsky, s prostorem pro jejich umístění DENTAL - hračka na masáž dásní, doplňková ústní hygiena

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.