Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA hračka pro psa se zvukem

Značka: PET NOVA
65824
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zvukový míček pro psa, mátová příchuť 6 cm růžový

Hračka pro psy PETNOVA je perfektní způsob, jak zabavit a zabavit vašeho mazlíčka. Tento růžový míček s plochými nopky ve tvaru tlapky je skvělou volbou pro psy, kteří rádi žvýkají a hrají aporty. Výrobek je vyroben z odolné termoplastické pryže, což znamená, že je šetrný k psím zubům a dásním. Pružná a měkká guma je navíc nasáklá vůní máty, což povzbuzuje domácí mazlíčky k zájmu o hračku. Uvnitř míče je pískací zařízení, které vydává zvuk, když stisknete nebo odrazíte míč na podlahu. Fascinující, voňavý míček se zvukem je vhodný pro samostatné psí hry i ty sdílené s hlídačem. Tato hračka pro psa je také skvělým způsobem, jak stimulovat fyzickou aktivitu vašeho mazlíčka, což mu pomáhá udržovat ho zdravé a fit.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.