Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA hračka pro psa 20 cm modrá

Značka: PET NOVA
65803
73 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 18 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kostní lano Pet Nova modré 20 cm mátová příchuť - perfektní hračka pro vašeho psa!

Kostní lano Pet Nova je perfektní hračka pro vašeho mazlíčka. Hračka se skládá z kosti vyrobené z termoplastické pryže omotané bavlněnou šňůrkou. Díky této kombinaci materiálů jej pes může pohodlně chytit a hrát si s ním dlouhou dobu. Navíc jasně modrá barva určitě upoutá pozornost vašeho psa. Hračka řady DENTAL byla obohacena o mátovou příchuť, která zlepšuje stav zubů a dásní vašeho psa. Šňůra v kosti umožňuje přirozené čištění zubů a masáž dásní, díky nimž bude mít váš mazlíček zdravý úsměv. Hračka je dostupná ve velikosti 20 cm, díky čemuž je ideální pro psy malých a středních plemen. Vyplatí se dbát na správný výběr hraček v závislosti na věku a velikosti psa.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.