Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA hračka pro pejska 6,5 cm červená

Značka: PET NOVA
65809
23 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PET NOVA Hedgehog je perfektní hračka pro vašeho psa!

PES LIFE STYLE Ježek 6,5 cm červený je perfektní hračka pro vašeho psa! Tato zářivě červená hračka, vyrobená z odolné a odolné vinylové pryže, má průměr 6,5 cm a má velmi detailní malbu, která upoutá pozornost vašeho psa a povzbudí ho ke hře. Gumové hračky PET NOVA jsou určeny pro každou věkovou skupinu psů - od štěňat až po dospělé psy. V závislosti na jednotlivých vlastnostech hračky PET NOVA pomáhají při učení aportu, masírují psí dásně nebo jsou určeny ke hře s pamlsky. Na štítku PET NOVA jsou označení, která popisují různé vlastnosti hračky, jako je SOUND (hračka vydává zvuk), FUN LIFE (ideální pro aportování) a SNACK LIFE (hračka na hraní s pamlsky). Hračky z řady DENTAL pomáhají při masáži dásní psa, což přispívá k lepší ústní hygieně.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.