Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA gumový psí pískací vrhací kostka 6 cm červená

Značka: PET NOVA
65812
33 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PSA ŽIVOTNÍ STYL Vrhací kostky - pro vašeho psa!

Představujeme vrhací kostky PET NOVA, které vašemu pejskovi dopřejí spoustu zábavy při hraní. Kostka je vyrobena z odolné a odolné vinylové pryže, díky čemuž je odolná proti poškození a snadno se čistí. Je k dispozici v červené barvě, která přitahuje pozornost psa a stimuluje jeho smysly. Hračka PET NOVA Rolling Cube je ideální pro psy všech věkových kategorií - od štěňat až po seniory. Díky pestrým barvám a detailní malbě hračka vybízí ke hře a učení se aportu. Kostka navíc psovi masíruje dásně, což má pozitivní vliv na jeho ústní zdraví. Charakteristika vrhací kostka PET NOVA: K dispozici ve velikosti 6 cm, díky čemuž je ideální pro malé i velké psy. Určeno pro každou věkovou skupinu psů - Puppy, Junior, Adult, Senior. V závislosti na individuálních vlastnostech hračky se s ní lze naučit aportovat, masírovat dásně nebo si hrát s pamlsky. Složení: Materiál: Guma Vinyl. PET NOVA Tossing Cube je skvělou volbou pro každého pejskaře, který chce svému mazlíčkovi poskytnout hodiny radosti a aktivity. Podívejte se na to ještě dnes a překvapte svého psa novou hračkou!

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.