Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA Dudlík se zvonkem pro psa

Značka: PET NOVA
65797
33 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pet Nova Dog Bell dudlík 14cm mátová příchuť žlutý

Dopřejte svému psovi hodiny zábavy díky dudlíkům PET NOVA se zvonkem. Hračky jsou vyrobeny z odolné termoplastické pryže a jsou pružné a měkké, díky čemuž jsou šetrné k zubům a dásním vašeho psa. Hračky PET NOVA mají mnoho využití, včetně pomoci jim naučit se aportovat, masírovat dásně a hrát si s pamlsky. Díky rozmanitosti funkcí je každá hračka z řady PET NOVA přizpůsobena různým potřebám psů různého věku a velikosti. Ať už je váš pes štěně, junior, dospělý nebo senior, najdete pro něj tu pravou hračku. Také pro psy malých, velkých a velmi velkých plemen má PET NOVA ty správné velikosti. Pet Nova Dudlík pro psy s rolničkou 14cm aroma mint žlutá je skvělá hračka pro vašeho pejska. Díky zvonku uvnitř bude mít váš pes extra stimulaci ke hře. Mátové aroma přitáhne pozornost psa a dodá mu další radost při hře.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.