Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA Dog Superdental míček na provázku

Značka: PET NOVA
65858
28 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vatička PET NOVA na provázku 5 x 27 cm superdental

Pet Nova Dog Superdental kulička na provázku je hračka pro psy, která jistě upoutá pozornost vašeho mazlíčka. Tato hračka, vyrobená z hustě vázané přírodní bavlny, je odolná a extrémně těžká ve srovnání s jinými modely. Míč je dostupný v sedmi různých barvách, což povzbudí každého psa ke hře. Hračka z kategorie "SUPERDENTAL" je skvělou volbou pro vašeho psa, protože žvýkací hračka čistí zuby, redukuje zubní kámen, osvěžuje dech a zabraňuje zánětu dásní. Míč Pet Nova Dog Superdental na provázku lze použít jako aportovací, tahací nebo žvýkací hračku. Tato hračka měří 5 cm x 27 cm a váží 65-75 g. Je vhodný pro psy všech věkových kategorií - od štěňat po seniory - a pro psy všech velikostí, od velmi malých až po velká plemena. Je vyrobeno z přírodní bavlny, díky čemuž je pro vašeho psa bezpečné.

< b >0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.