Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA DOG LIFE STYLE kulička-bavlněná šňůra pro psy 6 cm superdental

Značka: PET NOVA
65861
28 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
MÍČEK Z BAVLNĚNÉHO PROVAZU, Žvýkací HRAČKA PRO PSA 6CM

Vždy chcete svému pejskovi poskytnout co nejvíce radosti a zábavy. Náš barevný bavlněný míček je dokonalou hračkou pro každého psa. Skvěle funguje ve hře aportování a jako žvýkací a kousací předmět. Díky vláknům, ze kterých je provaz vyroben, pomáhá hra s takovým míčkem udržovat psí ústní hygienu - pes si čistí zuby a masíruje dásně. Náš míček je nejen skvělá hračka, ale také pečuje o zdraví a sílu zubů vašeho mazlíčka. Provazový míček je velmi odolný a odolný proti poškození, což znamená, že bude vašemu psovi sloužit dlouhou dobu. Průměr míčku je 6 cm, díky čemuž je vhodný pro psy různých plemen a velikostí. Dopřejte svému psovi nezapomenutelné chvíle radosti a zdravé zuby s naším lanovým míčem.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.