Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PET NOVA Ball-bavlněná šňůra pro psy 5 cm superdental

Značka: PET NOVA
65860
24 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PET NOVA Cotton Ball 5cm Dog Chew

Hledáte pro svého psa hračku, která bude nejen veselá, ale i prospěšná pro jeho zdraví? Vata PET NOVA je perfektní řešení! Hračka je vyrobena z hustě vázané přírodní a odolné bavlny, což znamená, že má mnohem vyšší hmotnost ve srovnání s jinými modely hraček na trhu. Navíc je k dispozici v sedmi různých barvách, které jistě upoutají pozornost vašeho mazlíčka. PET NOVA je žvýkací hračka z kategorie "SUPERDENTAL", což znamená, že vašemu psovi poskytne nejen zábavu, ale také pomůže udržovat jeho ústní hygienu. Hračka pomáhá při odstraňování zubního kamene, osvěžuje dech a zabraňuje zánětu dásní. Můžete jej použít jako aport nebo žvýkací hračku, v závislosti na preferencích vašeho mazlíčka. Hračka je vhodná pro psy všech věkových kategorií - od štěňat až po seniory. Je k dispozici ve dvou velikostech, což vám umožní vybrat si tu správnou pro velikost vašeho mazlíčka. PET NOVA je také 100% přírodní produkt, vyrobený z bavlny, díky čemuž je pro psa bezpečný a neobsahuje škodlivé látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Malá a miniaturní plemena
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.