Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Pet Chew Toy hračka pro psy

Značka: PET NOVA
65850
56 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 14 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zubní žvýkačka pro psy, hovězí příchuť 13 cm superdental

Psí žvýkačka Pet Nova s příchutí šťavnatého hovězího masa je perfektní hračka pro vašeho mazlíčka! Tato žvýkací hračka vyrobená z bezpečné, měkké a odolné termoplastické pryže poskytne vašemu psovi mnoho hodin skvělé zábavy. Hrbolky na barevných kotoučích pomáhají předcházet usazování zubního kamene a zlepšují krevní oběh v dásních, což je dokonalá kombinace zábavy a dentální hygieny. Navíc má žvýkačka lákavé hovězí aroma, které stimuluje psí chuťové buňky, a tím je ještě zajímavější. Hračka je pestrobarevná, což zajišťuje výbornou viditelnost při hraní a dodává jí estetický vzhled. Žvýkací hračka je vhodná pro výuku aportování a pro individuální hru se psem. Byl vyroben pro psy malých a středních plemen všech věkových kategorií - od štěňat až po seniory.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.