Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Pess-Per obojek proti klíšťatům a blechám pro psy bez zápachu 60 cm

Značka: PESS
64495
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PESS Pess-Per obojek proti klíšťatům a blechám pro psy

Insekticidní obojek PESS bez zápachu je perfektní volbou pro majitele psů, kteří chtějí účinně bojovat proti blechám a klíšťatům na svých mazlíčcích. Jednou z nejdůležitějších výhod tohoto produktu je jeho odolnost proti vlhkosti - navlhčení obojku nesnižuje jeho účinnost. Obojek obsahuje 10% permetrinu, což je účinná látka v boji proti hmyzu. Díky fenoménu „potu“, který probíhá v měkčeném polyvinylchloridu, je tato látka pomalu vylučována na povrch obojku, což zajišťuje účinnost po mnoho měsíců. Životnost obojku je 2 až 6 měsíců od vybalení, ale je třeba si uvědomit, že se může zkrátit v závislosti na podmínkách prostředí a počasí. Udržujte obojek mimo dosah dětí a mimo potraviny. Neměl by být aplikován u mladých zvířat do 3 měsíců věku, kojících fen a koček. Obojek je 60 cm dlouhý a tmavě hnědý. Je vhodný pro psy malých a středních plemen, zejména krátkosrsté. U velkých a dlouhosrstých psů může být biocidní účinek nedostatečný k úplnému odstranění parazitů, pak se doporučuje použít jiné insekticidy, např. aerosoly nebo prášky.

0

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Permetrin
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.