Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Contra-Tix obojek proti klíšťatům a blechám pro psy S 40 cm

Značka: PESS
64489
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PESS Contra-Tix Insekticidní obojek pro malé psy 40 cm

Chraňte svého psa před klíšťaty a blechami s obojkem PESS Contra-Tix. Tento insekticidní obojek pro malé psy o délce 40 cm obsahuje účinné látky - tetramethrin a cypermethrin, které poskytují účinnou ochranu proti parazitům. Účinné látky se uvolňují kontinuálně a zajišťují účinnost po celou dobu nošení obojku, což je až 31 dní nepřetržitého používání. Obojek začíná fungovat po 7 hodinách od prvního použití a jeho účinnost nesnižuje vlhkost. Tento insekticidní obojek pro malé psy je zcela bezpečný pro domácí mazlíčky, ale neměli byste jej používat u mladých psů (do 3 měsíců věku), kojících fen, oslabených zvířat a zvířat v rekonvalescenci. Obojek by měl být také držen mimo dosah dětí. Účinná látka: 6g/100g (0,89g na obojek) Tetramethrin; 4g/100g (0,6g na obojek) Cypermethrin. Délka: 40 cm, barva: grafit.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
tetramethrin, cypermethrin
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.